Kako losion za rast kose Bliss Hair Home System deluje, koje komponente sadrži, kako one pomažu da ojačaju vašu kosu, moguće kontraindikacije i uputstvo za upotrebu.

Bliss Hair Home System losion za rast kose je inovativni proizvod koji pomaže da se neguje slaba i tanka kosa. Vraća kosi prirodnu snagu i stimuliše rast nove kose.

Losion marke Hendel je proizvod koji pruža kosi i koži glave intenzivnu negu. Losion se preporučuje osobama koje imaju probleme poput slabe i tanke kose i intenzivnog opadanja kose. Bliss Hair Home System pomaže da se ovi problemi poprave za kratko vreme.

Losion se proizvodi u tečnom stanju i pakuje u pogodne bočice što njegovu upotrebu čini jednostavnijom.Bliss Hair iskustva, cijena, gdje kupiti, forum, losion za kosu

Sastav i osobine komponenata koje sadrži Bliss Hair losion. Bliss Hair iskustva, forum, losion za kosu

Losion sadrži samo aktivne prirodne supstance. Ultrabogati kompleks za kosu i kožu glave sadrži sledeće prirodne ekstrakte: avokado, koren biljke he šu vu, alfalfu, Sichuan ligusticum i gotu kola.

Hajde da bolje pogledamo svojstva ovih sastojaka:

 • Ekstrakt avokada. Sadrži vitamine F, E, D, B. Može da prodre duboko u kožu i da dostavi hranjive materije. Efikasno rešava probleme suvoće, perutanja, peruti i opadanja;
 • Ekstrakt alfalfe. Ovo je sastojak za obnavljanje. Omogućava efikasnu apsorpciju hranjivih materija u koži glave i korenu kose. Poboljšava cirkulaciju krvi i omogućava bolji dotok krvi do folikula dlake;
 • Štaviše, ovaj losion sadrži revolucionarnu komponentu HotFlux koja je nastala u laboratoriji firme Hendel;
 • Ekstrakt korena biljke he šu vu. Smatra se antioksidansom i može da postigne snažan efekat podmlađivanja. Aktivno sprečava opadanje kose i pojavu sedih;
 • Ekstrakt biljke gotu kola. Ovaj sastojak stimuliše proizvodnju kolagena, poboljšava cirkulaciju krvi na mikro nivou u koži glave i uništava slobodne radikale. Sprečava suvoću kože i kose. Zahvaljujući asiaticosidima koje sadrži, stimuliše rast kose;
 • Ekstrakt biljke Sichuan ligusticum. Ima negujući efekat, poboljšava cirkulaciju krvi na mikro nivou, izjednačava, leči manje povrede, ublažava i regeneriše površinu kože.

Lekovita svojstva koje ima Bliss Hair Home System. Bliss Hair iskustva, cijena, gdje kupiti

Bliss Hair iskustva, cijena, gdje kupiti, forum, losion za kosu
Bliss Hair iskustva, cijena, gdje kupiti, forum, losion za kosu

Kompleks lekovitih supstanci koje se nalaze u losionu pomaže u borbi protiv sledećih problema:

 • Slaba kosa sklona opadanju;
 • Oštećena kosa;
 • Početna faza ćelavosti;
 • Loš i spor rast kose.

Nakon upotrebe losiona, kosa počinje intenzivnije da raste i postaje zdravija. Čak i uspavane folikule „ožive“ i počnu da rastu. Prestaje obimno opadanje kose. Kosa, koja je ranije bila oštećena zbog farbanja ili zbog hemikalija koje se koriste za tretmane u frizerskom salonu, izgleda zdravo.

Losion ima laganu teksturu što sprečava da se kosa brzo umasti. Nakon upotrebe losiona, nećete osećati da je kosa postala teža.

Još jedna prednost ovog kozmetičkog proizvoda je da ne mora da se ispira. Bliss Hair se takođe brzo upija.

Bliss Hair iskustva, cijena, gdje kupiti

Kontraindikacije pri upotrebi losiona za rast kose

Ako se pridržavate ispravne upotrebe Bliss Hair Home System, onda nema nikakvih kontraindikacija pri upotrebi ovog losiona. Ovo je moguće samo zbog toga što losion sadrži isključivo prirodne komponente. One su hipoalergene i ne prouzrokuju nikakve reakcije na koži glave.

Ipak, ne treba da koristite losion ako na koži glave postoje vidljive povrede kao što su rane, modrice ili hematomi.

Losion je siguran čak i za trudnice i dojilje. Jednako je pogodan i za muškarce i za žene bez obzira na starosnu dob.Bliss Hair iskustva, cijena, gdje kupiti, forum, losion za kosu

Uputstva za upotrebu losiona Bliss Hair Home System

Losion može da se bezbedno koristi kod kuće. Neće oduzeti mnogo vremena. Uputstva za upotrebu losiona Bliss Hair Home System su sledeća:

 • Pažljivo operite kosu koristeći blagi šampon. Možete da koristite i regenerator;
 • Posušite kosu peškirom i nanesite losion na skoro suvu kosu. Ne zaboravite da ga nanesete i na koren kose;
 • Nanesite losion nežno masirajući kožu glave dva minuta;
 • Nakon što ravnomerno nanesete losion na celu dužinu kose, ostavite ga da deluje;
 • Ne morate da ispirate losion. Nakon upotrebe, možete da koristite proizvode za oblikovanje i osušite kosu fenom.

Da biste postigli najbolji efekat, preporučuje se da koristite losion ceo jedan tretman. Morate da ga koristite 3-4 puta nedeljno. Tretman ne sme da traje manje od dva meseca.