Nedavno sam pročitao tekst o nekoj “punijoj ženi” (kako je sama sebe zvala) u kome je obrazložila kako i zašto nije bitan izgled žene i da je najvažniji šarm. I, znate šta, ne mogu da ostanem ravnodušan na takvu glupost!

Siguran sam da je svaka debela djevojka ili žena ustvari nesrećna zbog svoje težine, samo to hrabro skriva govoreći: “Volim sebe ovakvom kakva jesam”. Ne! Ne moraš da budeš “takva kakva jesi”! Verujte mi, nijedan muškarac ne voli da vidi veliki stomak pun masnih naslaga koje se prelivaju sa strane! I sigurno da neće poželeti da dirne nešto takvo…

Međutim, situacija može da se promeni! Hteo bih da naša priča bude primer koji će da inspiriše druge. Šta je Chocolate Slim (Чоко Слим), cena Srbija forum

chocolate slim prevara

Pre 5 godina, oženio sam se iz ljubavi. Živeli smo lepo, Sanja (moja supruga) je radila kućne poslove dok sam ja zarađivao novac. Dobro sam zarađivao pa smo mogli da putujemo na egzotične destinacije. Stalno smo izlazili na večere. Uvek smo mogli da priuštimo da pozovemo drugove kod nas na kućnu žurku sa mnogo hrane i pića… Tako se Sanja ugojila, tokom perioda od 2 godine. Ne mislim na 5, 10 ili 20 kg! Kada je stala na vagu, imala je više od 100 kg ! Naravno, pala je u depresiju zbog toga ali, umesto da se okrene mršavljenju, počela je još više da jede slatko, sladolede i kolače. Naravno, ugojila se još više!

Naši dugogodišnji drugari su nam došli u posetu. Nismo ih videli prilično dugo. Pogledali su Sanju i videli horor u njenim očima. Nasamo su mi rekli: “Nemoguće je smršati kad imaš toliko kilograma. Ako ne želiš ceo život da živiš da debeljucom, bolje da je ostaviš što pre.”

chocolate slim kontakt telefon

Težak početak. Chocolate Slim koliko traje jedno pakovanje, sastav

Nakon ovog razgovora, celu noć nisam spavao. S jedne strane, razumeo sam da su moji drugari upravu. Ali, s druge strane, kako da ostavim svoju suprugu, kome? Mnogo sam je voleo! Nisam znao šta da radim! Ujutro sam doneo odluku: neću i ne mogu da je ostavim. Pokušaću da je polako i postepeno vratim u normalno stanje.

Naravno, prvo što mi je palo na pamet jeste zdrava ishrana. Ali kako da Sanji predložim da prestane da jede pileća krilca, picu isl. i okrene se niskomasnom siru i svežem povrću? Tako sam došao na ideju da joj priredim iznenađenje i skuvam večeru. Celu veče sam proveo na internetu tražeći recepte za niskokalorične obroke. Sanja nije glupa, odmah je provalila moju nameru. Lepo mi se zahvalila na “iznenađenju” i pojela svoju porciju sa suzama u očima.

Prošla je nedelja dana. Da li zbog toga što je Sanja nastavila da jede nezdravo kada ja nisam tu ili jednostavno jer ovaj metod nije radio ali nikakvog napretka nije bilo . Odlučio sam da probam još jedan radikalni način mršavljenja, sport . Međutim, za razliku od “večere iznenađenja” gde sam izgledao prilično nevino, uplata članarine u teretanu bi bila prilično uvredljiva za Sanju.

choco slim

Tada sam se dosetio genijalne ideje. Uplatio sam članarinu za teretanu za nas dvoje i pitao drugara da nam to “pokloni” za Božić. Mislim da je Sanja opet shvatila od koga je poklon ali se pretvarala da je uzbuđena i išla je u teretanu sa mnom. Išli smo 3 puta nedeljno tokom mesec dana i meni su se baš svidele vežbe, ali mojoj supruzi je bilo neugodno, očigledno nije uživala u vežbanju i zbog toga nije bilo rezultata…

Poslednji pokušaj. Chocolate Slim Srbija – kako koristiti, neželjeni efekti

Kada je Sanja prestala da ide u teretanu, zatvorila se u kuću i nije želela da izađe. Bilo mi je baš teško da je gledam takvu… Slučajno sam čuo jedan njen telefonski razgovor sa drugaricom. Sanja je plakala i govorila da me voli ali da će da me ostavi jer ne želi da i ja patim skupa s njom. Šokirao sam se! To me nateralo da konačno potražim neko efikasno rešenje.

Istog dana, čim je Sanja zaspala, počeo sam da tražim informacije o mršavljenju na različitim forumima. Nadao sam se da ću otkriti nešto što već nismo probali. Tražeći i pregledajući možda i stotinu foruma, našao sam ovaj proizvod!

Napitak koji se zove Chocolate Slim. Pomogao je već mnogim ženama. Gledajući njihove fotografije kako su izgledale pre a kako izgledaju sada, jedva sam se suzdržao od toga da probudim Sanju i pokažem ih i njoj. Ali ne, morao sam pažljivo da postupam.

choco diet slim

Na sajtu (usput da spomenem, jedini službeni sajt na kojem se prodaje ovaj napitak) piše da Chocolate Slim sadrži samo prirodne sastojke . Shvatio sam da nikako ne može da nanese štetu jer sadrži samo prirodne sastojke i NARUČIO SAM GA.

Drugi život

chocolate slim komentari

Taj dan smatram prekretnicom u našim životima! Prvo, tajno sam dodavao Chocolate Slim u Sanjina pića. Kada sam primetio da se Sanjini obrazi i stomak pomalo “tope”, odlučio sam da joj predložim da Chocolat Slim pije kao dnevne vitamine. I uspeo sam! Kada je videla svojim očima promenu na svom telu, moja supruga je dobila više samopouzdanja i energije. Mislila je da su “vitamini” to prouzrokovali.

Prošle su 3 nedelje i Sanja je odlučila da stane na vagu. Ispostavilo se da je smršala 17 kg! Tek tada sam joj rekao istinu o Chocolate Slimu. Na moje iznenađenje, nije se uvredila. Naprotiv, zahvalila mi se i rekla da takve rezultate ne bi mogla sama da postigne nikada.

Nakon našeg zbližavanja sve se promenilo. Pre svega, Sanja je postala samouverenija. Zatim, ja sam bio srećan gledajući je i naša veza je postala snažnija nego pre. Pila je Chocolate Slim još mesec dana i za 7-8 nedelja smršala je 40 kg! Nisam skidao oči s nje! Bila je tako lepa… Shvatio sam da sam ispravno postupio jer sam je podržao a ne ostavio. Sada mogu da uživam u rezultatima napora.

chocolate slim u apotekama u srbiji

chocolate slim gdje kupiti

Kada je Sanjina težina spala na 68 kg, prestala je da mršavi. Prvo nismo mogli da shvatimo zbog čega ali ispostavilo se da je trudna! Sećam se koliko je plakala tada. Sanjali smo o tom trenutku već par godina.

chocolate slim forum

Naravno, moja supruga se ugojila nekoliko kilograma u trudnoći ali i tada je bila mršavija nego pre godinu dana. Osim toga, njena težina se vratila u normalno stanje nakon poroda. Ono što nas oboje veseli jeste činjenica da se izgubljeni kilogrami ne vraćaju . Ponovo možemo da idemo u restorane i uživamo u žurkama sa drugarima. Sanja ne mora da se brine zbog toga što je pojela parče pice više ili kuglu sladoleda jer sada ima… mi imamo Chocolate Slim! Znamo gde da naručimo a da izbegnemo lažne proizvode. I znamo koliko tačno je efikasan Chocolate Slim !

P.S. Sanja sada ima savršeno telo! Nisam ni očekivao da će izgledati ovako dobro posle mršavljenja. Ima ravan stomak a grudi su bujne kao i pre. Ponosan sam na svoju suprugu!

Goran Filipčević

Gdje kupiti Chocolate Slim original (choco diet slim), cena, kontakt telefon, kupujem prodajem, coko slim prevara, Chocolate Slim u apotekama u Srbiji

Chocolate Slim forum – komentari, iskustva ana rs

Daliborka: Pijem ovaj napitak već dve nedelje. U prvoj nedelji sam izgubila samo višak tečnosti iz tela ali apetit mi je bio isti. Ipak sam mršavila 400-500 grama dnevno. Nakon toga se apetit smanjio i počela sam brže da mršavim. Tako sam smršala 10 kg u 2 nedelje!

chocolate slim šta je

Marina12: Pre 2 nedelje sam prestala da pijem Chocolate Slim. Za manje od mesec dana smršala sam 20 kg! Sada imam 48 kg, težina j stabilna i ne menja se. Ovo je odlično, mršavljenje bez ikakvog odricanja.

Tanja D.: Mogu samo da potvrdim da je ovaj način mršavljenja itekako efikasan. Moja drugarica je sa Chocolate Slim-om smršala. Imala je 80 kg a sada ima 67 kg!

chocolate slim original

Jelena: Jedva sam čekala da dobijem paket! Konačno je stigao danas i konačno počinjem da mršavim!

Velibor: Želim da kažem nešto Goranu. Potpuno se slažem s tobom, normalnog muškarca nikada neće osvojiti debela žena. Sve one koje veruju da izgledaju dobro a debele su, samo se zavaravaju. Svaka čast što nisi odustao! Da joj nisi kupio ovaj napitak, nastavio bi da patiš.

Jagoda: Kupila sam Chocolate Slim na savet drugarice dijetetičarke. U prva 3 dana nisam videla rezultate. Ali 7. dana sam primetila da mi se apetit smanjuje. Ovo nije dijeta. Samo jedem šta želim i to je sve! Nakon 3 nedelje sa Chocolate Slimom, smršala sam 13 kg. Nije bilo nuspojava, osećam se odlično. Moram da smršam još 5 kg i imaću idealnu težinu!

Anastasija: Od adolescencije se borim sa viškom kilograma. Probala sam gladovanje i sve vrste dijeta. Bilo je baš teško, bila sam uvek gladna i to uzalud. Jednom sam srela drugaricu koja je pre 5 godina bila bucmasta kao i ja. Nisam mogla da verujem svojim očima, odjednom je bila mršava i lepa. Ispostavilo se da je takva zbog Chocolate Slima! Naravno, motivisala me i morala sam i ja da naručim ovaj napitak. Tako sam smršala 16 kg u mesec dana! Nikada mi nijedna dijeta nije pomogla da ovoliko smršam! Chocolate Slim je najbolji mogući izbor!

chocolate slim cena srbija forum

Ksenija: Nisam shvatala da sam se ugojila dok mi suprug nije ukazao na to. Pogledala sam se u ogledalu i, zaista, užas! Stala sam na vagu – užas! Probala sam da idem u teretanu i da trčim ujutro ali mogla sam par puta nedeljno da izdvojim vreme za to. Suprug i ja samo završili u sličnoj situaciji kao Goran i Sanja: moj muž je našao sajt Chocolate Slima i naručio mi ga. U prvih mesec dana korišćenja Chocolate Slima smršala sam 15 kg! Nastaviću istim tempom!

Vesna: Od kad znam za sebe bila sam debela. Uvek na dijetama… Čim malo smršam, ubrzo vratim kilograme. To me izluđivalo! Onda sam naišla na neka iskustva kupaca Chocolate Slima i par priča poput Goranove. Odlučila sam da probam i ja. Rezultat: smršala sam 17 kg u prvih mesec dana i još 15 kg u drugom mesecu. Vreme je prolazilo ali kilogrami se nisu vratili. Jednostavno uživam u rezultatima!