electricity saving box forum

Ćao! Ja sam Srđan Jovović i radim kao električar ceo svoj život.

Otkad znam za sebe, cene električne energije rastu! Bolje od svih znam da su te cene smešno visoke. Zato sam stalno merio struju svojim meračem: stavim spajalicu, magnet i odmotam lagano unazad. Imam veliku porodicu pa trošimo mnogo struje. Mašina za veš se skoro i ne gasi, sin se nikada ne odvaja od svog računara. Zato sam ponekad, da budem iskren, krao struju. Radim uveče kao privatni električar i radio sam kod jednog čoveka kad sam primetio nešto vrlo zanimljivo. Dogovorio sam da odradim električne instalacije i namestim električno brojilo a on je nastavio radove.

Electricity Saving Box ušteda energije – kako koristiti, prednosti

Koristio je neki električni alat i sledećeg dana merač je pokazao potrošnju od samo 300W. Kako je to moguće? Potrošeno je 5-6 puta više struje. Razgovarao sam sa vlasnikom i on mi je rekao za uređaj koji smanjuje potrošnju električne energije. Nisam mogao da verujem! Stideo sam se jer ne znam osnovne zakone fizike. Da skratim priču – sada plaćam struju tri puta manje nego pre i ovaj uređaj preporučujem svima. Uređaj se zove ELECTRICITY SAVING BOX. Problem je što se ovaj uređaj ne može kupiti u bilo kojoj trgovini, što je i razumljivo, jer vam pomaže da malo varate. Ali porezi koje plaćamo i nisu baš mali tako da je ovo, pre svega, razuman vid štednje, a zatim sve ostalo.

electricity saving box recenzije

Sin mi je pomogao da na internetu nađemo web sajt koji prodaje ovaj uređaj. Evo link na sajt. Pogledajte i sami odlučite da li želite da štedite novac ili ne. Ako mene pitate, ja ne znam zašto bismo plaćali više kada možemo da plaćamo manje? Ne volim bacanje novca.

Electricity Saving Box – cijena

Electricity Saving Box – iskustva korisnika, recenzije, forum

Katarina Kovačević piše:

Srđane, znate li da li ovaj uređaj može da se kupi u lokalnoj trgovini? Nikada ne kupujem preko interneta ali nakon čitanja tvog bloga volela bih da probam ovaj uređaj. Štednja je uvek dobrodošla.

Srđan Jovović piše:

Nažalost, uređaj ELECTRICITY SAVING BOX ne može da se kupi u lokalnim trgovinama. Sigurno i Vi možete naručiti na ovom sajtu bez straha. Jednostavno je. Sajt je siguran, ja sam kupio uređaj sebi i za nekoliko drugara.

Katarina Kovačević piše:

Srđane, hvala Vam od srca! Uverili ste me, kupiću ga i javiću vam posle kakvo je moje iskustvo s njim.

Bojan Marić piše:

Dobio sam ovaj uređaj od ćerke za rođendan i sada plaćam 45% manje struje iako je naša potrošnja ista kao pre. Vrlo koristan uređaj i vrlo jednostavan za korišćenje. Samo ga uključite i to je to. Sve radi kao i pre a uređaj štedi vaš novac. Preporučujem svima!

Srđan Jovović piše:

Nažalost, uređaj ELECTRICITY SAVING BOX ne može da se kupi u lokalnim trgovinama. Sigurno i Vi možete naručiti na ovom sajtu bez straha. Jednostavno je. Sajt je siguran, ja sam kupio uređaj sebi i za nekoliko drugara.

Aleksandar Perić piše:

Ova sprava zaista radi! Štedim oko 50% mesečno! Moj tata je kupio sličan uređaj za 11 000 dinara. Pronašao ga je na ovom sajtu sa popustom od 50%. Još uvek traje promocija. Odlični su, dostava je bila brza, uređaj besprekoran!

Ana Ranković piše:

Kupila sam ovaj uređaj sa malim zakašnjenjem jer je sve ovo bilo nešto novo za mene. Međutim, nakon mesec dana bila sam baš ugodno iznenađena kad sam dobila račun za struju. Ovaj uređaj mi je pomogao da uštedim 50% električne energije! I još nešto – pre, kada uključim peglu i mikrotalasnu peć istovremeno, redovno su iskakali osigurači. Sada sve radi kako treba! Toliko. Hvala!

Vesna piše:

Ćao! Kako radi ovaj uređaj? Rado bih ga kupila.

Radovan piše:

Sve o uređaju možete pročitati ovde Opis rada uređaja je veoma jasan. Samo da dodam, u početku sam bio u nedoumici, međutim, kada sam video da je u toku promotivna ponuda, odlučio sam da ga kupim. Nakon mesec dana dobio sam račun za struju i video da je manji za 45%!!! Bio sam ugodno iznenađen! Najbitnije je da je u potpunosti legalan! Ne varate nikoga, samo ga uključite i uživate!

Nikola Vasić piše:

Moj drugar je kupio jedan uređaj za sebe i jedan za svoje roditelje na ovom sajtu. Pričao mi je o njemu ali sam mislio da je to neka šala. Sada se smejem svom računu za struju jer sam kupio ELECTRICITY SAVING BOX. Samo ga uključiš i to je to.

Radojko piše:

Koristim ga već neko vreme. Odličan uređaj!

Marko Babić piše:

Živim u kući, kupio sam ga ovde. Kupovina se isplatila već nakon mesec dana. Kupite ELECTRICITY SAVING BOX, ostali uređaji su loši, sudeći po njihovim recenzijama.

Kristijan piše:

Eto vidite! Danas ljudi proizvode zaista korisne uređaje! Preporučujem svima! Štedim 1000 do 2000 dinara mesečno!