Vaša sreća je veoma važna, ali ne na način na koji to možda vi mislite

Opšte je mišljenje da veza sama po sebi treba da vas usreći. Nažalost, ovo uverenje tera ljude da gledaju drugog običnog smrtnika u vezi i da očekuju da on ponudi mnogo više od onoga za šta je sposoban.

Istina je zapravo da je sreća izbor, a ne nešto što vam vaš partner daje. Ono šta radite vas čini potpunijom, ispunjenijom osobom i čini direktniji put ka ispunjenosti i daje vam osećaj bogatijeg odnosa.

Kada sledite svoju strast, to predstavlja pravu magiju za drugu osobu. Čini vas zanimljivijima. Osećate se ispunjenije i srećnije i to nosite kući sa sobom. U svom partneru tražite manje ispunjenosti a imate više da mu date.

 Pa, kako se to radi?

Znate ono što ste uvek želeli da probate? Uradite to. Ispunjavajte svoje ciljeve sa ili bez svog partnera. Radite na onim delovima svog života koji vas sputavaju. Budite sigurni da se trudite da se razvijate. Radite na svojoj sopstvenoj sreći i odustanite od očekivanja da će neko drugi da vas usreći. Dobra veza treba da doprinese vašem životu, a ne da bude vaš život. Ako ste nesrećni, preispitajte se da li ste se izgubili i da li okretanje sebi može da bude ključ da se osećate bolje.

 Vaša zahvalnost je magična

Šta god da radite, pokažite zahvalnost za to. Stvari koje ne cenite nestaju.

To znači da ako želite više romanse, pažnje ili bilo čega drugog, najbolji način da to dobijete je da pokažete koliko cenite ono što imate sada. S druge strane medalje, ako prestanete da budete zahvalni, na kraju ćete prestati da dobijate te stvari.

Pa, kako se to radi?

Isprobajte ovaj eksperiment. Sledeća 24 sata, zahvalite mu na glas uz veliki osmeh za svaku sitnicu koju je uradio za vas. Ako oboje ne budete bar malo zadovoljniji jedno drugim do sutra, bilo bi iznenađujuće.