Ostati seksi i održavati romansu je zahtevno na duge staze.

Ostavite ljubavnu poruku

Ostavljanje poruke partneru je brižan i lak način da mu kažete da mislite na njega. Prosto ostavite porukicu na ogledalu u kupatilu, frižideru ili u njegovoj aktovci, na kojoj piše nešto slatko. Ovo neočekivano otkriće ne samo da može da mu ulepša dan, već može da ga podseti da ga volite.

Večera iznenađenja

Umesto da ponesete nešto iz prodavnice na putu kući, isplanirajte da mu spremite njegovo omiljeno jelo. Posvetite vreme prezentaciji i jedite bez upaljenog televizora! Upalite sveće i iznesite lepo posuđe koje retko koristite, i uzmite bocu dobrog vina. Vreme koje uložite sve ovo čini posebnim.

Pošaljite elektronsku čestitku

Ima mnogo internet stranica koje nude besplaten elektronske čestitke i treba vam svega nekoliko minuta tokom pauze za ručak da uzmete jednu, personalizujete je i da mu je pošaljete. Biće to dobro došla pauza u njegovom radnom danu.

Priredite modnu reviju donjeg veša

Sve možete da uradite za jednu veče ili čitave nedelje. Isprobajte različite komade donjeg veša i hodajte kao po pisti ili izvedite neki seksi ples. Menjajte kombinacije dok se on divi vašem telu u svakoj od njih. Pre ovoga, podstaknite ga da on sam izabere neke komade donjeg veša u kojima bi voleo da vas vidi!

Seksualna avantura

Isprobajte čokoladni preliv za telo. Neka bude romantično i seksi tako što ćete ga polizati sa njegovog tela od gore do dole. Kada provedete vreme obožavajući njegovo telo, dajete mu do znanja da vam je istinski stalo do njega i njegovog zadovoljstva.

Ne čekajte

Ne čekajte posebnu priliku da uradite nešto romantično. To se skoro i očekuje u takvim prilikama i zato i gubi deo svog značenja. Želite da ga iznenadite nečim malim ali dobro promišljenim, što iskazuje vašu ljubav drugačije nego obično. Podsetnici na vaša osećanja za vašeg ljubavnika neće proći neprimećeno!

Uključite i „prijatelje“

Radi se o seksualnim pomagalima, igračkama za odrasle, ili uljima za masažu. Ponekad kada dodate nešto posebno može da uzrokuje da se zadržite na njegovim vrelim zonama malo duže. Postoji veliki broj proizvoda odličnih za parove. Probajte vibrirajući prsten za erekciju. Njemu pomaže da duže izdrži, a vama obezbeđuje maksimalno zadovoljstvo.