MaxiLash je najnovije, jedinstveno otkriće u kozmetičkoj industriji. Uz ovu gel kremu, vaše trepavice će ekstremno porasti. Deluje i kao sredstvo za negu i lečenje. Donoseći hranjive materije u izrazito delikatne folikule, potiče intenzivan rast dlake. Za nekoliko nedelja, oči izgledaju mnogo privlačnije i definisanije bez šminke. MaxiLash je klinički dokazan, testiran i bezbedan proizvod.

Kakve prednosti nudi MaxiLash gel krema za rast trepavica?

MaxiLash se smatra jedinstvenim proizvodom sa razlogom: gel neguje vaše trepavice, dok krema oporavlja delikatni deo oko očiju. Kao što vidite, rezultati prevazilaze očekivanja. Na primer, vaša genetika vam ne omogućava da imate prirodno lepe trepavice. I zato morate da koristite šminku koja oštećuje vaše trepavice. Izgledaju ređe, počinju da opadaju i da se lome, gube boju itd. Da biste svoje trepavice održali u dobrom stanju, možete da koristite obični gel za rast trepavica i da nastavite da koristite maskaru.

Ali oni koji žele da svoje trepavice održe u dobrom stanju i da ih neguju treba da obrate pažnju na proizvod za rast trepavica koji se zove MaxiLash. Njegov sistem delovanja je sledeći:

 • Neki prirodni sastojci stimulišu rast dlake iz uspavanih folikula.
 • Koren dlake obogaćen hranjivim materijama koje ima MaxiLash poboljšava strukturu trepavica.
 • Nekoliko dodatnih sastojaka ove gel kreme neguje kožu oko očiju. Izgleda mlađe, sjajnije i daje određeni šarm vašim očima.
 • Izuzetan volumen i intenzivna boja vaših trepavica baš kao nakon upotrebe skupe maskare.
 • Lagane i duge trepavice.
 • Glatka koža oko očiju i strastven pogled.

MaxiLash za rast trepavica – sastav

Svega 7 sastojaka čini ovu gel kremu efikasnom i bezbednom. Sinergično deluju da bi sprečili da trepavice postanu tanke, čine ih svilenkastim i veoma dugačkim trenutno i za dugo vreme. Svaki sastojak je odgovoran za posebnu oblast. Na primer:

 • Razbuđuje uspavane folikule dlake i potiče rast novih, zdravih trepavica. Zaustavlja opadanje trepavica.
 • Ova krema za rast trepavica sadrži glukoprotein kao jedan od glavnih sastojaka. Bogat je hranjivim materijama što pomaže rastu i obnavljanju trepavica.
 • Nužan za strukturu dlake: jača je i zaglađuje.
 • Vitamini A i E. Skoro svi kozmetički preparati sadrže ove vitamine koji imaju snažan uticaj na rast kose i trepavica i povećanje folikula dlake.
 • Bitamin B6 u MaxiLash kremi čini strukturu dlake fleksibilnom i sprečava lomljenje.
 • Prirodna ulja i D-pantenol. Obnavljaju ćelije kože i poboljšavaju kožu delikatnog dela oko očiju. Sprečavaju lomljenje trepavica.
 • MaxiLash gel krema sadrži mešavinu prirodnih biljnih ekstrakata. Kao rezultat, imaćete svilenkasto mekane i sjajne trepavice intenzivne boje.

Kako da koristite MaxiLash da imate lepe trepavice

Lepe, guste, bujne, sjajne i duge trepavice definišu privlačnost vaših očiju i samopouzdanje. Neke žene ovu gel kremu mogu da koriste i kao tretman protiv stidljivosti. Lako se koristi kod kuće. Niko neće znati da vam vaše trepavice nije podarila priroda.

Nanesite MaxiLash na donje i gornje kapke duž korena trepavica baš kao kada koristite maskaru. Pustite da se sasvim upije i možete da idete na spavanje. Na vama je da odlučite ako želite da ovu proceduru izvodite ujutro. Bolje je da ovo radite vikendom, kada nigde ne idete da biste sprečili da se šminka razmrlja. Detaljna uputstva za upotrebu su u dodatku. Pažljivo ih pročitajte da dobijete 100% rezultat.

Rezultat

Proizvođači obećavaju najbrži rezultat od upotrebe MaxiLash gel kreme za samo 2 nedelje. Tokom ovog perioda možete da primetite da su trepavice prestale da opadaju i da se lome. Ako se redovno koristi tokom 6 nedelja, pomaže da se dobiju guste trepavice i intenzivna boja. Ako ovo nije dovoljno, vaše guste, uvijene i duge trepavice će vas iznova oduševljavati. Rezultat će se videti i na negovanim kapcima. Kakav rezultat treba da očekujete nakon primene MaxiLash gel kreme?

 • Izrazito guste trepavice intenzivne boje baš kao nakon upotrebe maskare.
 • Lagane i duge trepavice.
 • Glatka koža u području oko očiju i strastven pogled.