Ispričaću vam kako sam uspela da izgledam 15 godina mlađe bez operacija i kako sam potpuno promenila svoj život.

noia derm anti-age njega

Teško mi je da se prisećam bivšeg muža – živeli smo skupa 20 godina, kako kažu, u dobru i zlu.

“Sve drugarice su mi zavidele jer nijedna nije imala tako savršen brak.”

noia derm forum

Jednom me jedna od njih nazvala i rekla mi da je videla mog muža kako se ljubi sa nekom mladom devojkom. Bila sam sigurna da je glupača sve izmislila samo da bi se nas dvoje posvađali. Međutim, pogrešila sam.

Jedne večeri sam se našla sa sestrom u novom restoranu u predgrađu. Ne znam zašto smo baš otišle tamo, možda je to bila sudbina.

Videla sam mog voljenog muža tamo u zagrljaju zgodne plavuše dugih nogu od oko 20 godina.

Nisam mogla da se suzdržim i napravila sam scenu u sred restorana. Moj muž nije ništa poricao. Rekao je da me ostavlja. Kada sam ga pitala zašto, rekao mi je da se ne uklapam u njegov život, zamislite?!

“Znate, bila sam prestara u odnosu na nju i sramio me se.”

noia derm kako koristiti

Zar sam se stvarno toliko zapustila? Kupila sam najskuplju kozmetiku protiv starenja. Potrošila sam celo bogatstvo ali efekta nije bilo.

Zato sam odlučila da idem u krajnost – operaciju zatezanja lica. Operacija je skupa, bolna i vrlo opasna, zato se radi pod opštom anestezijom. Bila sam sigurna da će mi samo to pomoći nakon svih neuspeha.

Noia Derm anti-age njega – kako koristiti, neželjeni efekti, sastav

Dok sam je čekala, bila sam nervozna, gotovo da nisam nikako spavala i svakog dana sam se pitala da li je ispravno to što radim. Pročitala sam mnogo recenzija. Jednom sam naišla na priču jedne žene koja je na sve načine probala da se podmladi, baš kao i ja, a operacija joj nije pomogla nego serum za podmlađivanje u bočicama sa više doza. Njegov naziv je Noia Derm.

noia derm gdje kupiti

Odlučila sam da ga probam iako nisam verovala da će mi pomoći. Mislila sam da je to samo još jedan proizvod koji ne ispunjava očekivanja. Operacija je još uvek bila dogovorena tako da se nisam nadala da će mi ovaj serum pomoći. Samo obični proizvod za kožu, ništa više, mislila sam.

Bočica može da bude otvorena 3 dana. Ako je otvorena duže, može da izlapi i serum više neće delovati. Možete da ga koristite samog ili da ga pomešate sa kremom. Serum se na licu ne oseti, ne taloži se i ne masti kožu. Upija se za minut, baš kako vaša koža i zaslužuje.

noia derm komentari

Čim sam ga prvi put stavila na lice, koža se nekako zategnula. Odmah je postala svežija, otok je nestao, želela sam da se smejem sama sebi. Onda je sve krenulo na bolje. Za nedelju dana, lice mi je postalo čvršće i zategnutije. Bore oko očiju i na čelu su počele da nestaju jedna po jedna.

Tada sam se zapitala da li mi zaista treba operacija?

noia derm gdje kupiti

Narednog meseca nije bilo sumnje. Serum Noia Derm je nadmašio sva moja očekivanja.

Osećala sam se odlično, nisam imala toliko samopouzdanja od 20. godine, perioda života kad sam znala da će svaki muškarac na ulici da me pogleda.

Kupila sam novu haljinu, cipele i otišla pravo kod muža u kancelariju. Međutim, na ulazu me jedan zgodni dasa bukvalno oborio s nogu. Ostavio me bez daha i moj bes prema mužu je odmah nestao.

“Izgledala sam 10, možda i 15 godina mlađe.”

noia derm sastav

Plavooki, zgodni dečko, visok 2 metra, oko 35 godina. Izvinio se i pozvao na večeru. Pogledala sam ga u oči i pomislila da bih trebala dati priliku drugom muškarcu ako me bivši muž s kojim sam živela toliko godina ne želi više.

Počeli smo da izlazimo. Saša me bombardovao komplimentima i rekao mi je da nije nikada izašao sa lepšom ženom od mene. Nedavno smo bili skupa ne službenoj žurci gde smo sreli mog bivšeg muža i njegovu glupu devojčicu. Trebali ste videti njegovu reakciju kada me video sa njegovim šefom. To su trenuci u životu za koje vredi živeti.

noia derm serum

Verujte mi, u 40-im vaš život tek počinje. Volite sebe i češće udovoljavajte sebi. A ako želite da vratite mladost – samo kupite Noia Derm.

Gdje kupiti Noia Derm serum, cijena. Noia Derm u ljekarnama

Noia Derm – iskustva korisnika, komentari, forum

Marija

Ovaj serum je zaista čaroban. Koristim ga samo 2 nedelje. Rezultat je bolji nego što je bilo koja druga krema protiv starenja davala. Preporučujem svima.

noia derm kako koristiti

Kristina

Vau, autorice! Mogu samo da zamislim koliko je tvoj muž sada ljubomoran! Mislim da se kaje za sve.

Jovan

Supruga i ja smo se razveli iz istog razloga. Nije se uopšte negovala, izgledala je kao da ima 60 godina iako ima 40. Par puta sam joj ukazivao na to ali nije me slušala. I na kraju nam se porodica raspala.

Milica

Moja drugarica je išla na operaciju zatezanja lica. Njeno telo nije dobro podnelo anesteziju zbog čega joj je trebalo mnogo vremena da se oporavi. Koristila sam Noia Derm mesec dana i sada izgledam mnogo bolje.

noia derm kako koristiti

Aleksandra

Prvi put sam čula za ovaj serum a već želim da ga probam. Imam samo 30 godina a koža mi je izgubila elastičnost te su se počele pojavljivati bore. Nadam se da će mi pomoći.

Marina

Koristim skupu kozmetiku poznatih brendova još od mladosti. Međutim, primetila sam da mi je lice počelo da stari. Počele su se pojavljivati bore. Planiram da idem na ubrizgavanje botoks injekcija ali prvo ću da probam Noia Derm. Mnogo se piše o njemu na internetu.

Bojana

Autorice, mnogo vam hvala na ovoj priči. I ja sam bila u teškoj situaciji nakon razvoda, izgubila sam ljubav. Sada imam želju da se pobrinem za sebe i da se sviđam muškarcima. Definitivno ću da poručim Noia Derm.

Dragan

Sada znam šta da poklonim supruzi za njen rođendan. Već je potrošila svu ušteđevinu na kreme protiv starenja od kojih nema nikakve koristi.

Nada

Nakon što sam probala ovaj serum, ne mogu koristiti ništa drugo. Dobro zateže kožu i popunjava bore. Ko želi da izgleda dobro u bilo kojim godinama, neka ga proba.

noia derm u ljekarnama

Dijana

Nisam videla ovaj serum ni u jednoj prodavnici, gde se prodaje?

Gordana

Koliko ja znam, prodaje se samo na zvaničnoj stranici proizvođača.