Šta je sagorevač masti Pure Kick

  • Sagoreva masti, čuvajući mišićnu masu
  • Smanjuje apetit i želju za štetnim proizvodima
  • Ubrzava metabolizam zbog povećavanja nivoa energije u organizmu

Zaboravite sve što ste radili do ovoga

Stroge dijete + fizičke vežbe = Usporavanje metabolizma

Za vreme dijete organizam se navikava na manju količinu hrane. RAZMENA MATERIJA SE USPORAVA da bi se trošilo što manje energije.

Osećate gubitak snage, fizičke vežbe se izvode sa više muke, a KILOGRAMI IPAK NE SPADAJU. Metabolički procesi su zaustavljeni.

Ali ovo nije glavna opasnost od dijeta!

Znate li šta je receptor Alfa-2? Pure Kick sastav

Alfa-2 – je receptor koji se nalazi u našem organizmu. On blokira enzime koji razbijaju masne naslage i DOPRINOSI NAKUPLJANJU MASNIH NASLAGA na problematičnim mestima: na stomaku, bedrima i zadnjici. Takve masne naslage su otporne i njih se praktično NEMOGUĆE rešiti.

Ograničavanjem ishrane ili mučenjem svog tela vežabnjem vi dovodite svoj organizam u stanje stresa, u kojem u njemu počinje da deluje hormon kortizol. Povišen nivo kortizola čini da Alfa-2 receptori rade JOŠ BRŽE i nakupljaju JOŠ VIŠE MASNIH NASLAGA!

Bezbedno mršavljenje s preparatom Pure Kick!

Preparat Pure Kick blokira Alfa-2 receptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centralnog nervnog sistema

Pure Kick – trostruko delovanje protiv suvišnih kilograma

  • Ubrzavanje metabolizma

Nezavisno od toga da li trenirate u teretani ili sedite kod kuće ispred televizora, vaš organizam stalno proizvodi energiju. Čak i u stanju mirovanja on sagoreva ogromnu količinu kalorija. Brza razmena materija = aktivno sagorevanje masti.

  • Smanjivanje apetita

Preparat Pure Kick pomaže održavanju osećaja sitosti. Možete da se najedete od manje porcije. Zahvaljujući stabilizaciji nivoa glukoze u organizmu, nestaje želja za slatkim.

  • Povećanje energije

Preparat Pure Kick sadrži prirodne stimulatore energije, oni hrane organizam za vreme vežbanja i stimulišu na stalno kretanje.

Ovakve rezultate može da postigne svako!

Kako koristiti Pure Kick – uputstvo, upotreba

Po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka 3 puta dnevno

Za ubrzani efekat preporučuje se da uduplate dozu: 2 kapsule 3 puta dnevno 30 minuta pre obroka

Preporučeno trajanje kursa – 30 dana. Radi snažnijih rezultata kurs ponoviti ne ranije od nedelju dana

Profesionalni sportisti biraju preparat Pure Kick

Gdje kupiti Pure Kick, cena. Pure Kick u ljekarnama – prevara

8920 RSD

4460 RSD

Pure Kick reši se tvrdoglavih masnih naslaga! Pure Kick Srbija – iskustva korisnika, mišljenje, nuspojave

Autor: Jevgenij Sidorov, ekspert za fitnes i mršavljenje, autor programa PURE WORKOUTS

O autoru: Nekonvencionalni pristup fitnesu i mršavljenju Jevgenij Sidorova učinio ga je idealnim izvorom informacija kako za ljubitelje fitnesa, tako i za trenere. Njegov fitnes program, poznat u celom svetu pod nazivom PURE Workouts, preobrazio je i izmenio tela hiljada ljudi u više od 100 država sveta ne zahtevajući sate provedene u teretani.

Kakve su to tvrdoglave masne naslage?

Ostalo je još malo, još nekoliko kilograma… Čini se nenormalnim, ali šta god da radite, kilogrami ne spadaju!

Iskreno govoreći postoji mnogo razloga zbog kojih taj poslednji deo sala ne želi da sagori! I često to nije vezano sa fizičkim vežbama i dijetom.

I, sad ću da ispričam šta čini masne naslage “tvrdoglavima” i kako se brzo i bez muke spasiti od tog zlotvora!

Ćelije masti imaju razne receptore. I ako je svaka ćelija katanac, onda će ključevi da budu hormoni i neurotransmiteri. Kada ključ odgovara, dolazi do nekakve reakcije. Nas zanimaju reakcije koje izazivaju sagorevanje masti. I tačno one kada hormoni i neurotransmiteri delujući na receptore sagorevaju masti.

Ključ za sagorevanje “tvrdoglavih” masnih naslaga

Pogledajmo dve vrste receptora: receptor alfa-2 i receptor beta-2. Receptori alfa-2 su uslovno loši receptori koji ometaju sagorevanje masti, a receptori beta-2 su naši prijatelji, oni ubrzavaju sagorevanje masti. Odnos dva receptora određuje brzinu sagorevanja masti.

Što je u ćelijama masti više alfa-2 receptora u odnosu na beta-2 receptore, to je složenije sagorevanje masti i obrnuto, što je veća količina beta-2 receptora u odnosu na alfa-2 receptore, sagorevanje masti je lakše.

Sigurno ste pogodili da se u oblasti “tvrdoglavih masnih naslaga” nalazi mnogo više alfa-2 receptora u poređenju sa beta-2 receptorima. Naročito kod žena. Ali kod žena je normalno da postoje masne naslage na tim “tvrdoglavim” donjim oblastima (zadnjica, bokovi i bedra) i to je faktički pokazatelj dobrog zdravlja. To se, nažalost, ne može reći za muškarce. “Tvrdoglave” masne naslage na donjem stomaku i donjem delu leđa nisu zdrave. Izvinite, momci.

Mesta nakupljanja “tvrdoglavih masnih naslaga” kod muškaraca i žena

A sad kad smo objasnili šta su “tvrdoglave masne naslage” – kako da ih sagorimo?

Ključ za sagorevanje tvrdoglavih masnih naslaga je potiskivanje alfa-2 receptora prilikom aktiviranja beta-2 receptora. Ali postoji dilema – receptorima alfa-2 i beta-2 odgovara isti ključ. U ovom slučaju “ključ” predstavlja hormon kateholamin.

Tehnički, sve fizičke vežbe izazivaju proizvodnju kateholamina. I što je vežbanje intenzivnije, više kateholamina se otpušta u krv. Ali kako da se inhibiraju (uspore) alfa-2 receptori, a da se sačuva delovanje beta-2 receptora? Odgovor: nizak nivo insulina. Insulin igra kljčnu ulogu u svemu što ima veze sa povećanjem ili smanjivanjem masnih naslaga.

Važno je zapamtiti da je ovo osetljiv proces koji podseća na zategnuti kanap. Čak i malo povećanje nivoa insulina će poništiti proces i ukloniti mogućnost sagorevanja “tvrdoglavih” masnih naslaga.

Nizak nivo insulina sopstvenim snagama

Može se doći do optimalno niskog nivoa insulina (sa tačke gledišta “tvrdoglavih masnih naslaga”) tako što ćete se pridržavati dijete sa niskim sadržajem ugljenih hidrata ili posnim danima. Ali kako praksa pokazuje, samostalno, bez pomoći dijetologa i redovne kontrole šećera u krvi praktično je nemoguće da održite optimalno nizak nivo insulina.

Ja sam krenuo drugim putem i proveo sam sedam meseci radeći testove raznih sportskih dodataka ishrani, dok nisam pronašao onaj idealni – Pure Kick koji uz pomoć hroma GTF u svom sastavu pomaže da se održi nizak nivo insulina u krvi, a zahvaljujući aktivnim sastojcima (ekstrakt zelenog čaja, cink, piperin, glukomanan) ubrzava metabolizam u ćelijskom tkivu potkožnih masti. Na kraju je važno da je u “tvrdoglavim masnim naslagama” loš krvotok što sprečava da neophodni hormoni dođu do receptora.

Pure Kick raspršuje krv u oblast “tvrdoglavih” masnih naslaga. Kateholamin aktivira beta-2 blokatore i bum! “Tvrdoglave masne naslage” sagorevaju!

Pure Kick nije čarobna biljka, nego pomoćnik koji može da progna “tvrdoglave” masne naslage u krvotok. Ali ako ništa drugo ne budete radili, kilogrami će da spadaju veoma sporo. Zato nakon završetka “teškog treninga”, vežbajte još dodatnih 20-30 minuta na pokretnoj traci. Preko znoja će sagorele masnoće brže da se izbace iz krvotoka.

I da ponovimo:

  • Da biste inhibirali alfa-2 receptore, neophodan je veoma nizak nivo insulina. Da biste došli do toga, uzimajte bio dodatak Pure Kick.
  • Kateholamini su ključ za sagorevanje ćelija masti. Da biste stimulisali kateholamine, radite vežbe visokog intenziteta.
  • Zone “tvrdoglavih masnih naslaga” imaju loš krvotok što sprečava da kateholamini dođu do receptora ćelija masti. Održavanje niskog nivoa insulina zahvaljujući delovanju preparata Pure Kick pomaže ubrzanju alfa-2 receptora i povećava dotok krvi u ova teško dostupna mesta.
  • Da biste izbacili mobilizovane masti iz krvi, nakon vežbi visokog intenziteta radite vežbe niskog intenziteta.

I to je sve. Ovo je kratko predstavljanje o tome šta su “tvrdoglave” masne naslage i kako se efikasno sagorevaju. Imajte na umu da ima još mnogo drugih mogućih faktora koji utiču na “tvrdoglave” masne naslage. To je način života (previše izlazaka po noćnim klubovima), stres (lični, poslovni), san (nedovoljno odmora) i sredina koja vas okružuje (delovanje toksina i zagađivača).

S poštovanjem, Jevgenij Sidorov.

Pure Kick forum: komentari, recenzije

Dejan:

Deluje, ne opterećuje nervni sistem. Pre sam probao i diablos, crnu mambu, hellfire, ne može da se poredi ni sa čim. Ne znam samo zašto se uzimaju 4 kapsule, meni je bila dosta i jedna koju sam pio ujutro. Za dve nedelje sam dobio telo kakvo sam i hteo.

Sergej Staršov:

Stvar je odlična! Visok sam 180. Imao sam 105 kila, za meseca sam bez ugljenih hidrata i malo earobnog treninga (jednom nedeljno po 1,5 sat) skinuo 10 kila! Onda sam napravio mesec dana pauze i nisam dobio nijedno kilo iako sam bio na odmoru. Nisam trenirao, nisam bio na dijeti, jedna tableta posle doručka, druga posle ručka. Povratnog efekta nije bilo 🙂 Odlično sam spavao. Za mesec ću da ponovim kurs, planiram da skinem 13 kila.

Mila:

Salo će da spada i bez treniranja. Znam po sebi šta je usporeni metabolizam. Kad sam bila mlada jela sam sve što sam htela i bila sam mršava. A sad sedim na poslu po 12 sati… Počela sam da se gojim i od malo hrane sam dobijala na težini. Pila sam Pure Kick, ubrzala metabolizam i sad je sve kao i pre) živim, jedem šta hoću bez ustezanja i imam 52 kg)

R2D2:

Branko, hvala za članak! Vi nećete dati loš savet, uzeću!

Zmaj:

Pogledajte moj napredak za 3 nedelje sa Pure Kick:

Boban1990:

Onda da se i ja pohvalim. Pogledajte kako sam skinuo salo)) Obožavam ovog Branka. Obožavam Pure Kick:

Andrej Kirilov:

Sve ove stvari uništavaju jetru! Vi ste obični idioti koji veruju Branku i njemu sličnima! On radi za farmaceutsku mafiju!

Boris:

Aaa, evo i paranoika sa teorijama zavere.

R2D2:

Da, da. Sve je zavera, okolo su sve idioti. Samo da se nađe opravdanje za svoju lenjost i nedostatak volje. Pa sedi i dalje za kompom, debeli. Traži i otkrivaj, haahaha. A ja ću da naručim Pure Kick, odem u teretanu, rešim se stomaka i izgledam k’o grom.

Zoran D:

Ovaj dodatak je stvarno dobar, imam puno energije, a manje apetita. Ali imam jedno pitanje, libido mi se prilično povećao, imam stalnu želju, je li od ovoga takva reakcija?

Igor:

Probam Pure Kick prvi put. Prošla je druga nedelja. Apetit se znatno smanjio. Malo se bojim, počeo sam da pijem 2 puta dnevno umesto 4 puta – uz doručak i večeru. Do danas sam skinuo 4 kg uz kardio trening 3-4 puta nedeljno po 1-1,5 sat. Preporučujem!