Ja sam pravi muškarac, sve plavuše sa velikim sisama hoće moj ogromni penis. A ja biram koju ću da kresnem danas.

titan gel gold prevara, apoteka, forumSanjao sam odličan san, a? Čak sam uspeo i da poverujem. Probudio sam se i setio se ko sam ja zapravo. Imam 30 godina, živim u iznajmljenoj sobi, imam malu platu i isti takav mali penis. A zgodne plavuše neće ni da sede pored mene jer znaju sve o meni. Zato drkam na fotku sekretarice sa posla. Ima neviđenu guzu. Da joj priđem- nije nikakva opcija. Otkačiće me kao što sve obično i rade.

Nedavno sam sreo druga iz detinjstva. E, on je stvarno super. Moderno obučen, sa rukom oko prelepe devojke. Odrasli smo u istom dvorištu, isto smo počeli. Kako je tako ispalo: on na vrhu, a ja u govnima. Drug me pozvao u goste.

– Aco, ti si super! Kako ti uspeva? Prelepa žena, odličan stan. Titan gel gold prevara, apoteka, forum

– Sve je to zbog velikog penisa! Sve ženske lude za njim, – objasnio je Aca. – A kada krešeš lepe žene, raste samopouzdanje. A sa njim i želja da živiš bolje. Evo, ova lepotica je već treća za pola godine, – šapnuo je klimajući glavom prema svojoj devojci. Ona je postavljala sto u kuhinji.

Uvek sam mislio da je veličina penisa isto kao i veličina noge. Ne može se promeniti. Drug mi je ispričao da je uvek imao mali penis. I njegov život se nije razlikovao od mog. Sve se promenilo nakon što je probao Titan Gel Gold. To je sredstvo za povećavanje penisa i poboljšanje erekcije.

I ja sam želeo dobar život, ali više od svega- ovu sekretaricu. Naručio sam gel. Radio sam sve kako mi je drug govorio: ujutru sam masirao penis, pratio šta dalje da radim u uputstvu. Svidela mi se ta masaža. Krv je brzo dolazila do penisa, stajao je čvrsto. Erekcija posle nije dugo prolazila.

Prve rezultate sam video kroz nedelju dana- penis je porastao za 2,5 centimetra. Titan gel gold Srbija iskustva, kako koristiti, u apotekama cena

Nisam verovao sopstvenim očima, čak sam ga izmerio nekoliko puta. I znate šta ću reći- od tog dana sam osećao više samopouzdanja. Došao sam na posao, osećao sam se savršeno. Sam sam sebe iznenadio kad sam namignuo sekretarici. Nije okrenula glavu, čak se i osmehnula. Super!

titan gel gold neželjeni efekti, komentari, kako se koristi, iskustva korisnikaUvek mi se dizao na nju. Čak se dešavalo da moram da krijem penis ispod stola da niko ne bi primetio. Jednom ga nisam sakrio, prošao sam pored nje sa erekcijom. Videla je i sva pocrvenela. Nekoliko dana sam na sebi osećao njen gladni pogled.

Koristio sam Titan Gel Gold još tri nedelje. Mnogo mi se žurilo. Jer je žena mojih snova već predložila da se kresnemo. Za 2 nedelje sam primetio novi rekord: +3cm, penis je postao deblji. Ovo je kao neka magija. Čak sam se i uplašio da je ovo samo privremeni efekat. Kako je porastao, tako će i da splasne u najgorem mogućem trenutku.

Nazvao sam Acu. Nasmejao mi se. Predložio je da pročitam komentare, milioni muškaraca koriste ovaj gel i ne žale se. Kaže da ga on lično ne koristi više od godinu dana, a veličina je i dalje tako ogromna.

Drug mi je napomenuo da se gel sastoji iz biljnih ekstrakata. To jeste, 100% je prirodan. I njegovo dejstvo je zagarantovano: krvni sudovi postaju elastičniji, bolje se pune krvlju kada se penis diže. Poboljšava se osetljivost. Tačnije, seks posle gela treba da bude snažniji. Kako sam samo to hteo da proverim u praksi- ne može se opisati rečima.

Titan gel gold neželjeni efekti, komentari, kako se koristi, iskustva korisnika

Tog dana je sekretarica došla u kratkoj suknji. Prolazila je pored mene, trljala se guzom od mene. SAMA! Smislio sam plan. Za vreme ručka, pozvao sam je na kafu. Seli smo jedno pored drugog i tu mi je stavila ruku na koleno.

Jedva sam se suzdržavao od uzbuđenja. Uspeli smo da dođemo do toaleta, zatvorili se u kabinu. Kad je videla moj penis, vrisnula je od uzbuđenja. Sama je sve uradila. Tako sam snažno svršio da je malo falilo da padnem u nesvest.

Titan gel gold, rezultati, nezeljena dejstva, prevara ili ne

Od tad je prošlo mesec dana- izlazimo. Krešemo se kao zečevi, gde stignemo. Devojka je spremna da se preseli kod mene, ne smeta joj iznajmljena soba. Važno je da je imam snažno i strastveno. Vrela žena, ne može da izdrži nijedan dan bez seksa. Njen bivši je imao mali penis koji je nikako nije zadovoljavao. Zaželela se, jadnica

titan gel gold neželjeni efekti, komentari, kako se koristi, iskustva korisnika

Nisam mislio da ću reći hvala tubi sa gelom. Ali Titan Gel Gold je to iskreno zaslužio. S njim mi je penis porastao gotovo 6 centimetara za mesec dana! Ispričao sam Aci za svoj uspeh. Nije se iznenadio. Kaže da drugačije i nije moglo da bude.

Cela ova priča me je tako ohrabrila da sam odlučio da tražim drugi posao. Novi penis- novi život. Danas su me zvali sa dva mesta, obećavaju veliku platu. Sad i ja mogu da mudrujem, kao i moj drug. Tipa, ej momci, ako ste gubitnici, to je zbog malog penisa. Povećajte ga sa Titan Gel Gold i sve će se odmah popraviti. Nađite sebi seksi devojku i uživajte u životu. Sve je tako prosto, kako se samo ranije toga nisam setio!