Specijalisti za urologiju i seksologiju izumili su jedinstvenu novu formulu za povećanje veličine penisa. Ovaj inovativni proizvod sadrži samo prirodne sastojke i zbog toga je Titan Gel delotvoran, nema nuspojava i nema rizika za zdravlje. Preporučuje se svim muškarcima koji žele da povećaju dužinu i obim penisa.

Titan Gel je klinički testiran na dobrovoljcima i dokazano je da je 100% delotvoran za uvećanje penisa. Delovanje gela se pripisuje njegovim aktivnim sastojcima koje su posebno odabrali stručnjaci da udovolje potrebama muškaraca. Istraživanje je potvrdilo prosečno uvećanje penisa u dužinu za 5-6 cm. Proizvođači ovog inovativnog proizvoda tvrde da ovaj učinak ostaje zauvek.

Karakteristike Titan Gel-a

  1. Uvećanje penisa u dužini i obimu.
  2. Povećana proizvodnja testosterona.
  3. Produžen polni čin.
  4. Poboljšan kvalitet orgazma.
  5. Poboljšana cirkulacija krvi u krvnim sudovima penisa.
  6. Normalizacija seksualne funkcije.

Zahvaljujući postojanju formule za Titan Gel, muškarci ne moraju da rizikuju svoje zdravlje i da idu na skupe i opasne operacije. Povećanje veličine muškog organa biće postepeno, ali je zagarantovano. Nakon jedne nedelje upotrebe, dužina penisa se povećava za 2 cm u proseku.

Kako koristiti Titan Gel?

Najbolje je naneti gel svakog dana, pola sata pre odnosa. Pre nanošenja gela, operite penis. Nanesite malu količinu gela na penis i ravnomerno ga razmažite celom dužinom uz masažu i pokrete napred i nazad. Uvećanje penisa dešava se skoro odmah. Postaće 5 cm veći za mesec dana.

Napomena

Iako gel sadrži isključivo prirodne sastojke koji su bezbedni po zdravlje, preterana upotreba se ne preporučuje. Nakon mesec dana upotrebe, napravite malu pauzu.

Sastav proizvoda

Titan gel sadrži sledeće biljke: travu uspaljenog jarca, lišaj i zlatnu maku. Svaka od njih stimuliše proizvodnju testosterona, poboljšava kvalitet erekcije i osetljivost glavića penisa i pospešuje uvećanje penisa. Odnos ovih sastojaka je izračunat tako da stvori efekat sinergije.

Najaktivniji sastojak Titan Gela je zlatna maka. Njena lekovita svojstva poznata su više od 2.500 godina. Ova biljka sadrži bogat kompleks vitamina i minerala, poboljšava mušku potenciju i daje snažniju erekciju. U drevna vremena, zlatna maka se smatrala glavnim izvorom muške snage i energije. U kombinaciji sa drugim komponentama, osigurava značajan porast muške potencije i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Titan Gel ne sadrži hormone, genetski modifikovane ili druge hemijske komponente koje bi mogle da negativno utiču na zdravlje muškarca. Zato je ovaj gel pogodan za svakoga. Ovaj proizvod ne uzrokuje nikakve alergijske reakcije niti iritacije na koži. Baš suprotno, može da zaštiti od ulaska bakterija i smanji upalu. Ipak, ove karakteristike ne uklanjaju potrebu za korištenjem kondoma.