UpSize je nova, jedinstvena krema za žene napravljena uz pomoć najsavremenije tehnologije, koja značajno povećava veličinu grudi i rešava različite probleme. Krema omogućava 100% rezultat u izgledu bez obzira na problem, čineći tako da žene budu ponosne na svoje grudi i da postanu magnet za mušku pažnju.

Karakteristike kreme UpSize:

  1. Rast grudnih žlezda;
  2. Podizanje grudi, uklanjanje opuštenosti;
  3. Zaobljenost i elastičnost;
  4. Obnavljanje ćelija kože;
  5. Efikasna hidratacija;
  6. Pružanje prirodne lepote i seksipila grudima;
  7. Preventivna nega.

Posle primene kreme UpSize, grudi izgledaju mnogo mlađe, njihova veličina se povećava, ćelije kože su obogaćene hranjivim materijama. Efekat je očaravajući, a proizvod nije štetan po ljudsko zdravlje. Ova krema uklanja potrebu za skupim operacijama koje imaju veliki rizik od nuspojava. Strije koje su nastale zbog gubljenja prekomerne težine ili zbog dojenja u potpunosti se zaglađuju i nestaju.

Dodatne informacije

UpSize su stvorili najbolji stručnjaci uz naročitu pažnju. Fitoestrogeni su njeni osnovni sastojci. Analogno tome, ovi hormoni su odgovorni za lepotu, privlačnost, mlad izgled i seksipil. Fitoestrogeni pomažu podizanju grudi. Sasvim su bezbedni po zdravlje žena i ne utiču na hormonski balans.

UpSize ima Certifikat za kvalitet i klinički je testiran. Nisu otkriveni nikakvi štetni uticaji na zdravlje. Baš suprotno, fitoestrogeni aktivno deluju na grudi na ćelijskom nivou, stimulišu rast grudi i podmlađivanje podižući grudi i poboljšavajući njihovu elastičnost.

Proizvod ne sadrži konzervanse, genetički modifikovane komponente, niti bilo kakve hemijske sastojke. Krema sadrži samo prirodne komponente.

Kako koristiti kremu UpSize

Važno je da se istuširate i očistite kožu grudi veoma dobro pre nanošenja kreme. Krema se nanosi na obe dojke dva puta dnevno laganom masažom. Upija se za 10 minuta, pa ne ostavlja nikakve tragove na odeći.

Dodatne preporuke

Kremu treba nanositi svaki dan tokom 3 nedelje. Za ovo vreme, grudi se povećavaju za 1 ili 2 veličine korpi. Zatim, treba napraviti pauzu od mesec dana nakon koje se primena može ponoviti.

UpSize krema je takođe važna i za prevenciju starenja i opuštanja jer se svi procesi u telu usporavaju i slabe sa godinama. Ovaj proizvod će doprineti podmlađivanju i očuvanju lepote ženskih grudi.

Krema je dobila samo pozitivne komentare žena koje su imale priliku da naruče i isprobaju ovaj jedinstveni novitet. Krema nema nikakvih kontraindikacija.

Jedini problem je mnogo kopija! Kupite UpSize samo preko pouzdanih