ZFimuno šta je, komentari, iskustva korisnika

ZFimuno Srbija, kako koristiti, upotreba, cena

ZFimuno uputstvo, gdje kupiti, sastav, forum

ZFimuno recenzije, mišljenje, nuspojave, iskustva

Naš imunitet je složena struktura na više nivoa koja uključuje sve sisteme organizma. Za dobar imunitet, sve ćelije, organi i tkiva moraju raditi u harmoniji. Taj unutrašnji mehanizam štiti osobu od virusa i bakterija. Ali imuni sistem štiti ne samo od napada spolja. Pravilno prilagođen odbrambeni sistem organizma u stanju je da prepozna i uništi oštećene i mutirajuće ćelije, koje mogu uzrokovati mnoga teška oboljenja.

Međutim, ova zaštita ne radi uvijek bez prekida. Loša ekologija, loše navike, česti stresovi i nekvalitetna ishrana ne utiču najbolje na sve sisteme organizma, a pre svega pati imunitet. Prirodni proizvod ZFimuno pomaže u ponovnom pokretanju i obnavljanju imunološkog sistema.

U ovom članku možete saznati šta je ZFimuno, kako lek deluje, kako koristiti prema uputstvo za upotrebu i doziranju, gde kupiti ZFimuno u Srbija i koja je cena kapsula. Na forumima ćete pronaći recenzije, iskustva korisnika, komentari i mišljenje o ZFimuno.

Šta učiniti ako je imunološki sistem prestao obavljati svoje zaštitne funkcije? I možete li mu pomoći da se oporavi?

Poput dobro utvrđene tvrđave, imunitet se odupire napadu bakterija i virusa. Ali ako je tvrđava uništena iznutra, postaje nemoguće održati odbranu. I imuni sistem otkazuje, puštajući neprijatelja unutra. To se posebno često dešava kod poremećaja u hematopoetskom i probavnom sistemu, kada bolesti i stres smanjuju broj imunih ćelija u krvi i crevima. Povreda crijevne mikroflore, koja prati mnoga bolna stanja, dodatno podriva imuni sistem.

ZFimuno sadrži jedinstvene prirodne imunomodulatore – spirulinu i beta glukan, koji omogućavaju da zaštitni sistem radi punom snagom.

Sastav ZFimuno važi kada:

 • Liječenje i prevencija onkoloških bolesti (maligni tumori)
 • Liječenje i prevencija benignih tumora
 • Prevencija nuspojave i komplikacija nakon kemoterapije i terapije zračenjem
 • Liječenje i prevencija oštećenja jetre bilo koje prirode (virusni hepatitis b, c, d, j, početni stadijum ciroze, masna degeneracija, hepatoza)
 • Uspješno liječenje alergija
 • Liječenje oslabljenog imunološkog sistema (uključujući liječenje hiv infekcije)
 • Liječenje i prevencija prehlade i gripa
 • Prevencija hiperglikemije kod dijabetes melitusa
 • Liječenje hipertenzije
 • Snižavanje nivoa holesterola, visoka efikasnost protiv ateroskleroze. – liječenje sistemskih bolesti i dr
 • Otklanjanje posledica pojačanog zračenja (dugi letovi, rendgenski pregledi, izlaganje ultravisokim frekvencijama, upotreba mobilnog telefona itd.)

Za razliku od drugih proizvoda za jačanje imuniteta, DR se može uzimati kontinuirano i bez obzira na godišnje doba. U stanju je da aktivira imuni sistem bez dodatnog stresa za organizam i ne izaziva zavisnost.

Posebno se preporučuje uzimanje ZFimuno nakon čišćenja organizma od toksina sa ZFimuno. Ovakvim pristupom oporavku, imunološki sistem se obnavlja što je brže moguće.

Kako to radi ZFimuno?

Kapsule ZFimuno su vaš put do zdravlja, dobrog raspoloženja i besprekornog imuniteta. Alat je pogodan za rješavanje osnovnih problema. Liječi u periodu infekcije gripom, SARS-om, upalom krajnika ili drugim sličnim bolestima. Istovremeno jača imunitet i poboljšava zdravlje.

Lijek aktivno djeluje na sve viruse, a također poboljšava rad gastrointestinalnog trakta, suzbija sve infekcije, trulež u želucu, štiti svakog člana porodice i sprječava nastanak komplikacija zbog bolesti. Proizvod je siguran za jetru i bubrege.

3 glavne zagarantovane prednosti za vaše zdravlje ZFimuno:

 • Trenutno djelovanje – jednom u tijelu, koncentrat odmah počinje uništavati sve viruse i bakterije. Uklanja sluz i poboljšava funkcionisanje respiratornog sistema
 • Lijek pomaže u otklanjanju svih negativnih učinaka alkohola i nikotina, koji često dovode do razvoja raznih virusnih infekcija. Takođe inhibira tumorske i upalne procese
 • Jača rad svakog organa, čisti njegova tkiva od štetnih materija i stimuliše regenerativne funkcije

Redovna konzumacija ZFimuno u hrani ima ljekoviti učinak na ljudski organizam:

 • Ubrzava čišćenje organizma od toksina i nesvarene hrane zbog stimulacije kontraktilnosti crevnog zida, ima dobar laksativni efekat
 • Inulin ima antitoksično i zaštitno dejstvo. ZFimuno ima “umotavajući efekat”, štiti sluznicu želuca i djelimično crijeva od mehaničke iritacije hranom
 • Inulin je u stanju da spreči ili smanji dejstvo toksičnih supstanci kada uđu u želudac. Značajno smanjuje simptome trovanja alkoholom
 • Upotreba ishrane sa dodatkom inulina inhibira razvoj tumora i smanjuje količinu amonijaka u crevima, čija povećana koncentracija pospešuje rast tumora

Ovaj lijek se već etablirao kao efikasan i siguran proizvod. Kapsule ZFimuno potiču normalan imunološki odgovor na različite bolesti i obnavljaju funkcioniranje imunoloških stanica.

-50%